20 minutes Genève n°2022-01-25 mardi
20 minutes Genève n°2022-01-25 mardi
  • Prix facial : gratuit

  • Parution : n°2022-01-25 de mardi

  • Périodicité : quotidien

  • Editeur : 20 minutes SA

  • Format : (230 x 300) mm

  • Nombre de pages : 24

  • Taille du fichier PDF : 11,4 Mo

  • Dans ce numéro : ce gaz russe si précieux en Suisse.

  • Prix de vente (PDF) : gratuit

Dans ce numéro...
Pages : 1  |  Aller à la page   OK
Pages suivantes >
1
Gjenevë ALB E MARTË 25 JANAR 2022 Bota 10 Pa zgjidhje, talibanët vijnë për të negociuar në Oslo People 18 Evan Rachel Wood mund të jetë përdhunuar duke realizuar një klip Në aplikacionin tonë Hockey Ndiqnindeshjen mes Bernës dhe Gjenevës PUBLICITET –1 °C/5°C 23 Aktivistët kishin një motiv tënderuar VAUD Prokuroria kangrënë një shpullë, dje, pas leximit të vendimit në lidhje me ZM të Mormontit. Atëherë kur dynga të pandehuritrrezikonin burgun, të shtatë të akuzuarit morën dënime të lehta, ose u pafajësuan. Në shumicën e rasteve, Gjykata ka konsideruar « motivin enderuar », ose Receta më emirëndaj mallitpër shtëpinë. legjitimitetin për nxitjen e revoltës përballë urgjencës klimatike. « Është një fitore gati e plotë për ne, dhe një humbje gati e plotë për Prokurorinë », u gëzuanmbrojtësit e aktivistëve. Pala tjetër nuk ka bërë komente, por nuk përjashtohet një apelim i vendimit. FAQJA 4 Ky gazirus kaq me vlerë në Zvicër BERNË Rusia ka një krah më të fortë në lojën e forcës së dorës përballë Perëndimit  : gazin. Në 2020, vendi ka furnizuar gati gjysmën e –importevezvicerane. Nëse Kremlini dombyllte rubinetin, pasojat për Zvicrën do të ishin të rëndësishme për të gjithë tregune energjisë, vlerëson një ekspert. Fatmirësisht, numri i instalimeveindustriale që mund të kalojnënga gazitek mazuti duket të jetë i mjaftueshëm në rast urgjence. Por industria e çelikut dhe e aluminit, shumë të varura, do të ishin veçanërisht të prekura. FAQJA 8 Disa shoqëri mund të ishin të detyruara tëmbylleshin në rast mungese. –GETTYAutres parutions de ce magazine  voir tous les numéros


Liens vers cette page
Couverture seule :


Couverture avec texte parution au-dessus :


Couverture avec texte parution en dessous :